Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Serverkast kopen?

Als u verschillende servers heeft dan is het zeer verstandig om deze in een serverkast te plaatsen. U wilt de servers natuurlijk niet overal laten liggen, totaal onbeschermd en fragiel. Of het nu uw eigen servers zijn of die van uw klanten: een serverkast kopen is een noodzaak. U kunt met de serverkast de servers perfect beschermen.
Selecteer hier uw serverkastServerkast kopen?

De meest voorkomende serverkasten

De serverkast die veel gekocht wordt zijn negentien inch breed. De hoogte varieert hoofdzakelijk door het aantal servers dat men in de serverkast wil plaatsen. Een serverkast biedt ruimte aan de servers en heeft ook voldoende luchtgaten en zorgt voor ventilatie om de warmte te beperken. Als er dan ook nog netjes kabelgoten in de serverkast zijn geplaatst heeft u een hele nette serverkast.

Waar kunt u een serverkast kopen?

U kunt op onze website een serverkast kopen. Een serverkast kopen begint vaak met een inventarisatie van de huidige servers en ook aan welke eisen de serverkast moet voldoen. Als u deze wensen en eisen in beeld hebt dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een second opinion. En dat is heel goed. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt qua serverkast. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies.

Het kan namelijk nooit kwaad om om een goed advies te vragen. Hoe zeer en hoe goed u ook denkt te weten welke serverkast u nodig heeft, u kunt het beste ook bij ons navraag doen of u de juiste keuze maakt. Een goed advies is altijd belangrijk.

Online of offline een serverkast kopen?

Wij bieden u een uitstekende service en hebben een landelijke dekking. U kunt online uw eigen serverkast kopen bij ons. U kunt ons ook altijd bellen om een goed advies te krijgen, zodat u een goede serverkast koopt voor uw bedrijf.

Hoe selecteert u een goede leverancier voor uw serverkast?

Het is op het eerste oog vaak de prijs die de doorslag mag geven om voor bedrijf A of voor bedrijf B te kiezen. Echter een serverkast en de servers zijn van essentieel belang voor de meeste bedrijven om hun bedrijf goed te laten draaien. Naast de prijs is dan ook de service, de ondersteuning en het onderhoud van groot belang. U wilt wel kwaliteit voor uw geld! Toch?!

Wij zijn een leverancier van serverkasten die u voldoen aan de bovengenoemde punten. Wij zorgen dat u een uitstekende serverkast krijgt en geven daar ook de bijbehorende garantie bij. U weet vooraf dat u goed zit voor vele jaren als u een serverkast koopt bij ons.

Kijk gerust rond op onze website voor een geschikte serverkast.