Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Serverkast kopen?

Als u verschillende servers heeft dan is het zeer verstandig om deze in een serverkast te plaatsen. U wilt de servers natuurlijk niet overal laten liggen, totaal onbeschermd en fragiel. Of het nu uw eigen servers zijn of die van uw klanten: een serverkast kopen is een noodzaak. U kunt met de serverkast de servers perfect beschermen.
Selecteer hier uw serverkastServerkast kopen?

De meest voorkomende serverkasten

De serverkast die veel gekocht wordt zijn negentien inch breed. De hoogte varieert hoofdzakelijk door het aantal servers dat men in de serverkast wil plaatsen. Een serverkast biedt ruimte aan de servers en heeft ook voldoende luchtgaten en zorgt voor ventilatie om de warmte te beperken. Als er dan ook nog netjes kabelgoten in de serverkast zijn geplaatst heeft u een hele nette serverkast.

Waar kunt u een serverkast kopen?

U kunt op onze website een serverkast kopen. Een serverkast kopen begint vaak met een inventarisatie van de huidige servers en ook aan welke eisen de serverkast moet voldoen. Als u deze wensen en eisen in beeld hebt dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een second opinion. En dat is heel goed. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt qua serverkast. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies.

Het kan namelijk nooit kwaad om om een goed advies te vragen. Hoe zeer en hoe goed u ook denkt te weten welke serverkast u nodig heeft, u kunt het beste ook bij ons navraag doen of u de juiste keuze maakt. Een goed advies is altijd belangrijk.

Online of offline een serverkast kopen?

Wij bieden u een uitstekende service en hebben een landelijke dekking. U kunt online uw eigen serverkast kopen bij ons. U kunt ons ook altijd bellen om een goed advies te krijgen, zodat u een goede serverkast koopt voor uw bedrijf.

Hoe selecteert u een goede leverancier voor uw serverkast?

Het is op het eerste oog vaak de prijs die de doorslag mag geven om voor bedrijf A of voor bedrijf B te kiezen. Echter een serverkast en de servers zijn van essentieel belang voor de meeste bedrijven om hun bedrijf goed te laten draaien. Naast de prijs is dan ook de service, de ondersteuning en het onderhoud van groot belang. U wilt wel kwaliteit voor uw geld! Toch?!

Wij zijn een leverancier van serverkasten die u voldoen aan de bovengenoemde punten. Wij zorgen dat u een uitstekende serverkast krijgt en geven daar ook de bijbehorende garantie bij. U weet vooraf dat u goed zit voor vele jaren als u een serverkast koopt bij ons.

Kijk gerust rond op onze website voor een geschikte serverkast.