Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Eenvoudig en snel in drie stappen een vrijblijvende offerte aanvragen?
Dat kan op de volgende manier:


Zodra wij de offerte hebben ontvangen nemen wij deze in behandeling. Wij controleren of alles compatible is en geven, indien nodig, maatwerk advies. Ons voorstel ontvangt u vervolgens per e-mail.

Wanneer de offerte is geplaatst zal er automatisch een account voor u worden aangemaakt waarin de de offerte staat weergegeven. Indien akkoord kunt u de offerte accorderen en is het een kwestie van de juiste aflevergegevens in te vullen om vervolgens de bestelling te plaatsen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

De gedane offerte is 14 dagen geldig, na 14 dagen komt deze automatisch te vervallen.