Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Eenvoudig en snel in drie stappen een vrijblijvende offerte aanvragen?
Dat kan op de volgende manier:


Zodra wij de offerte hebben ontvangen nemen wij deze in behandeling. Wij controleren of alles compatible is en geven, indien nodig, maatwerk advies. Ons voorstel ontvangt u vervolgens per e-mail.

Wanneer de offerte is geplaatst zal er automatisch een account voor u worden aangemaakt waarin de de offerte staat weergegeven. Indien akkoord kunt u de offerte accorderen en is het een kwestie van de juiste aflevergegevens in te vullen om vervolgens de bestelling te plaatsen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

De gedane offerte is 14 dagen geldig, na 14 dagen komt deze automatisch te vervallen.