Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Garantie

DSIT geeft de garantie dat een artikel in goede staat is en bij normaal gebruik naar verwachting zal blijven werken. Voor serverkasten en bijbehorende passieve accessoires van DS-IT geldt een garantietermijn van 25 jaar. Voor alle actieve componenten en overige producten geldt een garantietermijn van één jaar. Daarnaast kan het zijn dat fabrikanten of importeurs van de overige producten een fabrieksgarantie bieden. Producten die beschadigd zijn door ‘ondeugdelijk gebruik’ zijn uitgesloten van de garantiebepaling.


Wanneer u zich hier op wilt beroepen kunnen wij dit voor u aanvragen bij de verantwoordelijke partij. Als verkoper blijven wij dus te allen tijde uw aanspreekpunt. Om uw beroep op garantie zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 074- 852 64 48, of een e-mail te sturen naar [email protected].

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw beroep op garantie schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:

  • Bestelnummer(s). Dit 9-cijferige nummer vindt u in de orderbevestiging, factuur, en e-mails die u van ons heeft ontvangen
  • Uw naam, adres, woonplaats en uw klantnummer of bestelnummer

U kunt uw beroep op garantie onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:

DSIT B.V.
T.a.v. Afdeling Garantie
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo

 

Zodra uw beroep op garantie is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

 

Bedrijfsgegevens
DSIT B.V.
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo
KvK-nummer: 58021256
BTW identificatienummer: NL852837665B01

Let op! Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf veranderingen aanbrengt op de geleverde producten (zowel hard- als software).