Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Het configureren van producten

Serverkast configurator

Speciaal voor u hebben wij het mogelijk gemaakt om online uw wand- of serverkast in te richten met behulp van onze configurator. Plaats eenvoudig de benodigde accessoires in de gewenste wand- of serverkast en bestel deze vervolgens volledig ingericht online.

Kies uit de volgende opties en start direct met inrichten:

Glasvezelkabel op maat

Gaat u een glasvezelkabel netwerk aanleggen en bent u op zoek naar glasvezelkabel per meter? Met behulp van onze glasvezel configurator kunt u heel eenvoudig de kabel samenstellen die aan uw wensen voldoet. Wij bieden glasvezelkabels per meter variërend van 4 t/m 144 vezels en complete prefab glasvezelkabels per meter inclusief connectoren naar keuze aan. Na het samenstellen van de gewenste kabel ziet u meteen de prijs. Onze glasvezelkabels op maat worden getest en geleverd inclusief meetrapport.

Kies uit de volgende opties en bestel direct uw glasvezelkabel online:

Singlemode glasvezelkabel op maat

Multimode glasvezelkabel op maat