Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Het configureren van producten

Serverkast configurator

Speciaal voor u hebben wij het mogelijk gemaakt om online uw wand- of serverkast in te richten met behulp van onze configurator. Plaats eenvoudig de benodigde accessoires in de gewenste wand- of serverkast en bestel deze vervolgens volledig ingericht online.

Kies uit de volgende opties en start direct met inrichten:

Glasvezelkabel op maat

Gaat u een glasvezelkabel netwerk aanleggen en bent u op zoek naar glasvezelkabel per meter? Met behulp van onze glasvezel configurator kunt u heel eenvoudig de kabel samenstellen die aan uw wensen voldoet. Wij bieden glasvezelkabels per meter variërend van 4 t/m 144 vezels en complete prefab glasvezelkabels per meter inclusief connectoren naar keuze aan. Na het samenstellen van de gewenste kabel ziet u meteen de prijs. Onze glasvezelkabels op maat worden getest en geleverd inclusief meetrapport.

Kies uit de volgende opties en bestel direct uw glasvezelkabel online:

Singlemode glasvezelkabel op maat

Multimode glasvezelkabel op maat