Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Av rack kopen?

Er zijn steeds meer nieuwe mogelijkheden om met audio en visuele effecten een feest tot een ongekende hoogte te brengen. En dat feest kan bij u thuis zijn (iedere avond als u terug komt van uw werk), maar ook in een groot voetbalstadion dat is omgebouwd tot feest locatie. En bij al die feesten is er dus behoefte aan goede geluidsapparatuur en ook goede video apparatuur. Om deze apparatuur goed te beschermen en te kunnen verplaatsen kunt u deze het beste in een rack plaatsen.

Selecteer hier uw av rack

Uw av apparatuur beschermd?

Een av rack kan de juiste bescherming bieden aan de apparatuur van het geluid en de video. En het is ook gemakkelijker te verplaatsen. Ook in uw woning kan het een geweldige oplossing zijn om uw audio en video apparatuur bij elkaar te houden en te beschermen tegen onheil van buiten.

Waar kunt u een av rack kopen?

Een rack kunt u bij ons (via onze webshop) aanschaffen. Een av rack voor bij u thuis kunt u ook vaak kopen bij een goede meubelzaak. Dat is uiteraard van een hele andere uitstraling en aankleding dan een av rack voor de professionele gebruikers.

Online kunt u via onze webshop een av rack aanschaffen. U kunt zich hierbij laten leiden door wat u precies nodig heeft. U kijkt dan naar de kwaliteit van het rack en ook naar de specificaties. In wat mindere mate kijkt u naar de prijs van een rack.

Een rack dat wat goedkoper is kan ook een leidraad zijn bij de selectie. Als u minder eisen stelt dan kunt u natuurlijk altijd een wat goedkoper  rack krijgen.

Kwaliteit of een lage prijs

Het is vaak een afweging of u voor goedkoop moet gaan of wat meer moet betalen voor een betere kwaliteit. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de prijs en kosten van de apparatuur die u in een av rack zult plaatsen. Ook is het belangrijk om te weten of u de av rack vaak zult gaan meenemen of verplaatsen. Dan worden er natuurlijk andere eisen aan het av rack gesteld dan wanneer het standaard en vast op een plaats staat.

Online een rack kopen?

Als u online een rack wilt kopen dan kunt u dat bij ons snel en gemakkelijk doen. Wij bieden u een vakkundig advies met onze kennis van zaken omtrent av racks.