Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Av rack kopen?

Er zijn steeds meer nieuwe mogelijkheden om met audio en visuele effecten een feest tot een ongekende hoogte te brengen. En dat feest kan bij u thuis zijn (iedere avond als u terug komt van uw werk), maar ook in een groot voetbalstadion dat is omgebouwd tot feest locatie. En bij al die feesten is er dus behoefte aan goede geluidsapparatuur en ook goede video apparatuur. Om deze apparatuur goed te beschermen en te kunnen verplaatsen kunt u deze het beste in een rack plaatsen.

Selecteer hier uw av rack

Uw av apparatuur beschermd?

Een av rack kan de juiste bescherming bieden aan de apparatuur van het geluid en de video. En het is ook gemakkelijker te verplaatsen. Ook in uw woning kan het een geweldige oplossing zijn om uw audio en video apparatuur bij elkaar te houden en te beschermen tegen onheil van buiten.

Waar kunt u een av rack kopen?

Een rack kunt u bij ons (via onze webshop) aanschaffen. Een av rack voor bij u thuis kunt u ook vaak kopen bij een goede meubelzaak. Dat is uiteraard van een hele andere uitstraling en aankleding dan een av rack voor de professionele gebruikers.

Online kunt u via onze webshop een av rack aanschaffen. U kunt zich hierbij laten leiden door wat u precies nodig heeft. U kijkt dan naar de kwaliteit van het rack en ook naar de specificaties. In wat mindere mate kijkt u naar de prijs van een rack.

Een rack dat wat goedkoper is kan ook een leidraad zijn bij de selectie. Als u minder eisen stelt dan kunt u natuurlijk altijd een wat goedkoper  rack krijgen.

Kwaliteit of een lage prijs

Het is vaak een afweging of u voor goedkoop moet gaan of wat meer moet betalen voor een betere kwaliteit. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de prijs en kosten van de apparatuur die u in een av rack zult plaatsen. Ook is het belangrijk om te weten of u de av rack vaak zult gaan meenemen of verplaatsen. Dan worden er natuurlijk andere eisen aan het av rack gesteld dan wanneer het standaard en vast op een plaats staat.

Online een rack kopen?

Als u online een rack wilt kopen dan kunt u dat bij ons snel en gemakkelijk doen. Wij bieden u een vakkundig advies met onze kennis van zaken omtrent av racks.