Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

9u rack kopen?

Een 9u rack kopen gebeurt vaak door bedrijven die een serverkast willen hebben die niet te groot is en aan de muur kan hangen bijvoorbeeld. Als u de figuren bekijkt van een 9u rack dan weet u direct waar het over gaat. Welke rack of serverkast u het beste kunt gaan kopen kunt u vooral op basis doen van een analyse van uw behoeften en ook een goed gesprek met uw IT beheerder of automatiseerder.

Selecteer hier uw 9u rack

Een 9u rack kunt net als vele andere serverkasten ook online bestellen

Het is de laatst jaren steeds beter en gemakkelijker gevonden om via het internet van allerlei verschillende zaken te kopen. Zo kunt u uw boodschappen voor morgen online bestellen en ze laten bezorgen. Ook kunt u er computers, tafels, meubels, nietmachines, bloemen en vakantie bestellen. Alles is zo snel en goed te regelen. Ook is het verrassend dat de vele zaken via het internet vaak stukken goedkoper zijn dan in een traditionele winkel.

Dat komt simpelweg omdat een online winkel of webshop geen fysieke winkel hoeft te kopen of te huren. Ze hoeven geen stenen winkel in te richten, er geen verwarming aan te doen en ook geen verkoopster of verkoper te hebben die aanwezig is gedurende de openingstijden. Niet vreemd toch dat de producten in webshops goedkoper zijn? Het enige zijn vaak de verzendkosten die de prijzen wat kunnen verhogen. Echter bij een bepaald minimum bestel bedrag worden de zaak vaak kosteloos verzonden.

En zo kunt u ook een 9u rack online bestellen!

Natuurlijk kunt u ook een 9u rack online bestellen. Een serverkast en 9u rack kunt u snel en gemakkelijk bij ons online bestellen. Wij zorgen voor een goede service, uitstekende kwaliteit van het product, excellente garantie en ook een goede prijs.

Een serverkast is een must voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer die zijn dienstverlening goed op de rit wil hebben en alle IT componenten binnen zijn bedrijf goed op elkaar wil laten afstemmen moet gewoon een serverkast hebben om een server in te plaatsen. Een serverkast wat een 9u rack kan zijn. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe u uw IT apparatuur gebruikt en ook hoe u uw IT wilt gaan beheren.

Niet alleen nu, maar vooral ook in de toekomst. Want als u een serverkast gaat aanschaffen dan is het wel van groot belang dat u ook de noodzaak van de serverkast en hoe deze wordt ingezet goed in kaart heeft. Zo kunt u niet alleen een noodzakelijk investering in een 9u rack nu doen, maar ook een investering in de toekomst.

Bezoek onze webshop, neem contact met ons op voor een goed advies of bestel nog vandaag uw nieuwe 9u rack bij ons.