Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

6u rack kopen?

U kunt serverkasten in verschillende formaten krijgen. En een van die formaten is het 6u rack. Uw automatiseerder zal precies weten welke formaat server kast u nodig heeft. Anders kunt u ook altijd een beroep doen op de expertise van de leverancier van de 6u rack of andere rack die u nodig heeft.

Selecteer hier uw 6u rack

Er zijn veel verschillende maten

Naast de 6u rack zijn er tal van andere maten beschikbaar. Uw IT beheerder zal weten welke afmeting en welke rack het meest geschikt is voor uw IT apparatuur. Ook zal hij u een advies kunnen geven of u beter een glazen of een geperforeerde deur zal moeten kiezen. Vaak ziet glas er mooier uit echter een geperforeerde deur zal voor een betere ventilatie zorgen. En dat is natuurlijk ook van groot belang.

Waar kunt u een 6u rack aanschaffen?

Op onze website kunt u in onze webshop een 6u rack kopen. U kunt uw bestelling voor een 6u rack snel en gemakkelijk plaatsen. Wij zorgen dan voor een snelle levering. En natuurlijk krijgt u een jarenlange garantie op uw bestelling.

Door het internet is de afstand geen enkel bezwaar meer en kunt u online uw bestelling in onze eigen webshop van 6u racks en andere serverkasten plaatsen.

Online een 6u rack kopen, is dat wel vertrouwd?

Vragen die vaak naar boven kopen als mensen producten online kopen is toch wel of de leverancier vertrouwd is. Het internet is er al jaren en vooral de laatste jaren kent de online verkoop van de meest uiteenlopende producten een sterk groei.

Toch is een gezonde portie scepsis niet verkeerd. Als we naar televisie programma's kijken dan zien we vaak gevallen van internetoplichting. Het is dus wel belangrijk om een betrouwbare leverancier te zoeken op het internet. Graag maken we de opmerkingen dat het bij internetoplichting vaak om verkopen van particulier aan particulier gaat. Dat wil niet zeggen dat het buiten die doelgroep niet voorkomt.

Hoe weet u of u met een legitieme partij te maken hebt waar u uw 6u rack gaat kopen?

Het is belangrijk om een betrouwbare partij te selecteren. Een allereerste indruk van de website bepaalt vaak hoe u tegen het geheel aankijkt. Ook kunt u natuurlijk zelf enkele onderzoeken doen om te ontdekken met wie u zaken gaat doen. Zo kunt u beginnen met een controle van de gegevens bij de kamer van koophandel. Daarnaast is het belangrijk om te ontdekken of ze bij een keurmerk zijn aangesloten of een overkoepelende organisatie. Dit kunt u vervolgens weer controleren op de bijbehorende website. Daarnaast is het heel goed om te onderzoeken wat de bestaande klanten van de service en de klantvriendelijkheid van de onderneming vinden.

Wij kunnen u garanderen dat u bij ons in goede handen bent. Wij zijn aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk, u vind ons bij de kamer van koophandel en wij geven u daanaast ook jarenlange garantie op onze producten.

Bij ons kunt u met een gerust hart uw bestelling voor een 6u rack plaatsen.