Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Installatiesets

Netwerk installatieset

Gaat u thuis of op kantoor een bekabeld netwerk aanleggen? Dan is het mogelijk om bij ons alle benodigde accessoires en gereedschappen los aan te schaffen, maar u kunt ook kiezen voor een complete installatieset. Deze set bevat alle onderdelen en hulpstukken die nodig zijn.

Inhoud installatieset

Onze installatiesets zijn voorzien van een kabel op rol, patchkabels, een patchpaneel, inbouwdozen, een kniptang en LSA tang. Afhankelijk van de set kunnen de aantallen en lengte van de kabel variëren.

Extra voordelig

Met zo'n handige installatie set haalt u niet alleen in één keer alle benodigdheden in huis, maar bespaart u ook kosten ten opzichte van alle accessoires los aanschaffen.