Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Installatiesets

Netwerk installatieset

Gaat u thuis of op kantoor een bekabeld netwerk aanleggen? Dan is het mogelijk om bij ons alle benodigde accessoires en gereedschappen los aan te schaffen, maar u kunt ook kiezen voor een complete installatieset. Deze set bevat alle onderdelen en hulpstukken die nodig zijn.

Inhoud installatieset

Onze installatiesets zijn voorzien van een kabel op rol, patchkabels, een patchpaneel, inbouwdozen, een kniptang en LSA tang. Afhankelijk van de set kunnen de aantallen en lengte van de kabel variëren.

Extra voordelig

Met zo'n handige installatie set haalt u niet alleen in één keer alle benodigdheden in huis, maar bespaart u ook kosten ten opzichte van alle accessoires los aanschaffen.