Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UPS

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

UPS; Wat te doen bij een stroomuitval?

Een stroomuitval is natuurlijk erg vervelend. U kunt belangrijke onopgeslagen data verliezen en telefonisch contact met de klant kan abrupt worden beëindigd. Om dit te voorkomen kunt u gebruik makken van een UPS.

Wat is een UPS?

Een UPS is een noodstroomvoorziening. Deze zorgt ervoor dat wanneer er een stroomuitval optreedt u nog een bepaalde tijd stroom heeft om uw data op te slaan en klant contact af te ronden.

De beste service

Wanneer u de beste service wilt dan bent u bij ons op de juiste webpagina. U krijgt bij ons een professioneel advies, antwoord op uw vragen en een goed voorstel. Schroom dan ook niet om contact op te nemen met ons.