Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UPS Powerwalker

per pagina

Wat is een UPS?

Een UPS, Uninterruptable Power Supply, is een noodstroomvoorziening voor ICT apparatuur in geval van stroomuitval. Met behulp van een UPS zorgt u ervoor dat aangesloten apparaten ook tijdens stroomuitval voor een bepaalde tijd blijven werken, waardoor belangrijke data alsnog kan worden opgeslagen om daarna het apparatuur op een veilige manier af te sluiten. Op deze manier kan dataverlies worden voorkomen en zorgt een UPS ervoor dat elektronisch apparatuur niet defect raakt ingeval van stroomuitval of stroompieken.

UPS Powerwalker kopen?

Als u voor een UPS van het merk Powerwalker kiest, kiest u voor een UPS van hoge kwaliteit met een goede prijs-/ prestatieverhouding. UPS Powerwalker biedt een keuze uit ruim 40 modellen waardoor er altijd een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor u beschikbaar is.