Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UPS Powerwalker

per pagina

Wat is een UPS?

Een UPS, Uninterruptable Power Supply, is een noodstroomvoorziening voor ICT apparatuur in geval van stroomuitval. Met behulp van een UPS zorgt u ervoor dat aangesloten apparaten ook tijdens stroomuitval voor een bepaalde tijd blijven werken, waardoor belangrijke data alsnog kan worden opgeslagen om daarna het apparatuur op een veilige manier af te sluiten. Op deze manier kan dataverlies worden voorkomen en zorgt een UPS ervoor dat elektronisch apparatuur niet defect raakt ingeval van stroomuitval of stroompieken.

UPS Powerwalker kopen?

Als u voor een UPS van het merk Powerwalker kiest, kiest u voor een UPS van hoge kwaliteit met een goede prijs-/ prestatieverhouding. UPS Powerwalker biedt een keuze uit ruim 40 modellen waardoor er altijd een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor u beschikbaar is.