Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Ongemonteerde kasten

Ongemonteerde serverkasten; eenvoudig en snel gemonteerd

Het bestellen van gemonteerde serverkasten hebben normaliter de voorkeur, echter kan het voorkomen dat de serverkast op een verdieping komt te staan die met een gemonteerde serverkast niet te bereiken is. Denk aan een te kleine draaicirkel, te smalle trapgat of deuropening. Een ongemonteerde serverkast bestellen biedt hierin de oplossing!


Het voordeel is dat onze kasten op de juiste verdieping eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Alle voordelen van onze gemonteerde kasten bevinden zich ook in onze ongemonteerde varianten. De totale montage neemt ongeveer een uur in beslag.