Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wat zijn de voordelen van een kantelbare wandkast?

Wat zijn de voordelen van een kantelbare wandkast?

Wie op zoek is naar een wandkast komt verschillende varianten tegen, namelijk de 450mm diepe wandkasten, 600mm diepe wandkasten met een volledige inbouwdiepte en 600mm diepe kantelbare wandkasten. Maar wat is nu precies het voordeel van een kantelbare serverkast voor wandmontage?

Wie op zoek is naar een wandkast komt verschillende varianten tegen, namelijk de 450mm diepe wandkasten,600mm diepe wandkasten en 600mm diepe kantelbare wandkasten. Maar wat is nu precies het voordeel van een kantelbare serverkast voor wandmontage?

Serverkasten voor wandmontage hebben in het algemeen als grote voordeel dat ze minder ruimte in beslag nemen. Ze zijn compact en kunnen hierdoor bijna overal geplaatst worden. Doordat ze aan de wand te monteren zijn kunnen ze ook op ooghoogte gemonteerd worden voor een prettige werkhoogte tijdens installatiewerkzaamheden.

Wat is het extra voordeel van een kantelbare wandkast?

Naast de hierboven genoemde voordelen heeft een kantelbare wandkast nog een groot voordeel. Een kantelbare wandkast is zwenkbaar doordat deze uit twee delen bestaat, een gedeelte voor de muurbevestiging en de kast zelf waarin de apparatuur geïnstalleerd wordt. Doordat de kast dus van de muur af gedraaid kan worden, is de achterzijde eenvoudig bereikbaar voor de installateur. Dit is erg handig wanneer er regelmatig aanpassingen of controles verricht moeten worden. Op deze manier kan de installateur heel makkelijk bij de achterzijde van de apparatuur komen terwijl deze in de wandkast zijn gemonteerd. Hiermee wordt veel tijd bespaart omdat de apparatuur niet eerst uit de profielen gedemonteerd hoeft te worden.


Behalve dat een kantelbare wandkast is voorzien van een scharniermechanisme, verschilt een dergelijke serverkast verder niet van een normale wandkast. Ook de kantelbare wandkasten hebben een geluid reducerende voordeur, ventilatiegaten, een deurslot, verwijderbare zijpanelen met slot, kabelinvoer aan de boven- en onderkant en 19 inch profielen.

In onze webshop vindt u kantelbare wandkasten met een hoogte van 6U, 9U, 12U of 15U en in de kleur zwart of wit.

Voorzijde kantelbare wandkast Kantelbare wandkast bovenaanzicht