Ons glasvezel assortiment is uitgebreid!

Ons glasvezel assortiment is uitgebreid!

Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te transporteren. De data wordt verstuurd door manipulatie van lichtsignalen uit een lichtbron, te weten LED of Laser. De lichtbron zend unieke signalen uit die kunnen worden gezien als: aan-uit-aan-uit enzovoort. Door de unieke signalen van alle glasvezels samen ontstaat er een soort morse code, welke garant staat voor een stukje data. Hoe sneller de laser aan en uit flikkert, hoe sneller de informatie kan worden verstuurd. Deze snelheid wordt 'bit-rate' genoemd en wordt meestal aangeduid als bits per seconde.


Het voordeel van glasvezel ten opzichte van een koperen kabel (UTP-kabel) is dat er geen storing door middel van interferentie kan optreden. Mede hierdoor is glasvezel bezig met een flinke opmars in Nederland en stijgt de vraag naar glasvezel aanzienlijk. Des te meer reden om ons glasvezel assortiment uit te breiden.


Wij hebben ons assortiment van glasvezel uitgebreid om aan de stijgende vraag van glasvezel aan bedrijven en particulieren te voldoen. Dit betekent een keuze uit maar liefst 500+ glasvezel gerelateerde producten, van glasvezel single- multimode patchkabels tot patchpanelen, converters en al het bijbehorende glasvezel gereedschap. Zo kunt u bij DS Internet Trading vanaf nu dus ook terecht voor het aanleggen van een compleet glasvezelnetwerk.

Bekijk ons complete assortiment op www.glasvezel-kabel.com

Delen: