12U Rack kopen?

Uw nieuwe 12U Rack bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Serverkast.com. Deze mini serverkast is een ideale oplossing als u niet de beschikking heeft over veel ruimte. Voor kleine bedrijfsnetwerken is een 12U rack vaak voldoende. Het zorgt voor een professionele standplaats voor uw server en eventuele randapparatuur.

 Bestel hier uw 12U Rack

12U RackHet voordeel van een 12U Rack

In tegenstelling tot wandkasten is een 12U rack ook in diepe varianten beschikbaar. Ze hebben hetzelfde design als de staande serverkasten, maar omdat ze niet zo hoog zijn, zijn 12U racks onder bijvoorbeeld een bureau te plaatsen. Ideaal als u niet de beschikking heeft over veel ruimte. Toch bieden dergelijke racks alle voordelen van serverracks. Ze zorgen voor een veilige en ordelijke opslag van uw server(s) en overige netwerkapparatuur. Door deze zaken veilig op te bergen in een rack reduceert u de kans op oververhitting wat er weer toe leidt dat het nerwerk plat komt te liggen. Dit is natuurlijk iets wat u wilt voorkomen. Als de server niet toegankelijk is, betekent dit al gauw dat de hele organisatie stil ligt en dit zorgt ervoor dat er aardig wat inkomsten worden misgelopen.

Verschillende varianten

Bij ons zijn 12U Racks verkrijgbaar in verschillende dieptematen en met verschillende type deuren. Standaard zijn de racks 600mm breed en voorzien van vier 19 inch profielen, maar u heeft de keuze uit 800mm en 1000mm diepe kasten. Welke diepte u moet kiezen hangt af van de diepte van het breedste element wat tussen de 19 inch profielen in het rack komt te hangen. Daarnaast heeft u de keuze uit een glazen- of geperforeerde voordeur en een geperforeerde achterdeur of een achterdeur van plaatstaal. Komt het 12U rack onder een bureau of ergens anders in de buurt van een werkplek te staan, dan heeft een glazen voordeur (en plaatstaal achterdeur) als voordeel dat deze een geluidsdempende functie heeft. Tevens ziet een glazen deur er wat mooier uit en verminderd deze stofontwikkeling in het rack. Het voordeel van gerperforeerde deuren is dat deze zorgen voor een betere warmteafvoer.

Bestel voordelig en snel online

Een 12U rack kopen? Bij Serverkast.com vindt u een ruim assortiment 12U racks en aanverwante accessoires tegen concurrerende prijzen. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst zijn, worden nog dezelfde dag verzonden!

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze helpdesk.

Nu bestellen!